markusjk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Nie wiem dlaczego ale nie mogę otworzyć szyby od pasażera(na przodzie ) przyciskiem od kierowcy . Może ktoś wie co tu nie halo ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 a masz taki przycisk koło sterowania otwieraniem/>??? może on jest włączony przez przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ten przycisk nie jest włączony . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 to on rozpina sterowanie, może coś nie wróciło na swoje miejsce, sprawdź przejścia, a inne okna działają?? czy tylko dwa na elektryce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Pozostałe szyby działają bezproblemu , odnośnie obwodu to ,które kabelki i jak bo w tej dziedzinie to jestem laikiem . Jakiś czas temu rozbierałem drzwi od pasażera i jedyne co było toczerwony kabel , który idzie do przycisku kierwcy . A i jeszcze jedno : jak chcę opuścić szybę przciskiem pasażera i jednocześnie podnieść od kierowcy przyciskiem to stoi ...... .Ten kabelek odczyśćiłem, psiuknołem WD-40 i zaizolowałem . Pozostałe szyby działają bezproblemu , odnośnie obwodu to ,które kabelki i jak bo w tej dziedzinie to jestem laikiem . Jakiś czas temu rozbierałem drzwi od pasażera i jedyne co było toczerwony kabel , który idzie do przycisku kierwcy . A i jeszcze jedno : jak chcę opuścić szybę przciskiem pasażera i jednocześnie podnieść od kierowcy przyciskiem to stoi i co nikt nic nie wie , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mieszko Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Pozostałe szyby działają bezproblemu , odnośnie obwodu to ,które kabelki i jak bo w tej dziedzinie to jestem laikiem . Jakiś czas temu rozbierałem drzwi od pasażera i jedyne co było toczerwony kabel , który idzie do przycisku kierwcy . A i jeszcze jedno : jak chcę opuścić szybę przciskiem pasażera i jednocześnie podnieść od kierowcy przyciskiem to stoi ...... .Ten kabelek odczyśćiłem, psiuknołem WD-40 i zaizolowałem . Pozostałe szyby działają bezproblemu , odnośnie obwodu to ,które kabelki i jak bo w tej dziedzinie to jestem laikiem . Jakiś czas temu rozbierałem drzwi od pasażera i jedyne co było toczerwony kabel , który idzie do przycisku kierwcy . A i jeszcze jedno : jak chcę opuścić szybę przciskiem pasażera i jednocześnie podnieść od kierowcy przyciskiem to stoi i co nikt nic nie wie , jak masz możliwość to podepnij inny przełącznik a jak nie to podjedz na szrot i tam znajdz, u kumpla była podobna sytuacja, przełżcznik sie spiepszył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markusjk Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ma ktoś schemat obwodów podnoszenia szyb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.