Bart-qlka2 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Czy ja wiem? U mnie w większości pokazuje na poziomie 5,5 L/100. Akurat u mnie to jest osiągalne ale nie przy takiej jeździe akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Oj wątpię. 5,5l... Z tego co się doczytałem, jeżeli występują różnice w spalaniu a dawka na nastawniku jest poprawnie nastawiona, trzeba zrobić korektę komputerem przez colsult'a. Ja mam różnice w spalaniu 0,3-1l/100km większe rzeczywiste od tego co pokazuje komp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-qlka2 Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 (edytowane) Może po ustawieniu dawki będzie to miało sens. Pod warunkiem że ktoś będzie się umiał kompem połączyć z tym autem bo na razie to jest dramat. Edytowane 10 Maja 2012 przez Bart-qlka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi