Gość clooks Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Nie znalazlem zadnego konkretnego tematu, wiec pisze. Wiem ze dot4, lecz chodzi mi o firme. Nie wiem jaki nalezy kupic, a mzoe to bez roznicy? Szukalem poprzez allegro ( taki juz nawyk ) i znalazlem takie oto aukcje http://allegro.pl/item1181395360_plyn_hamulcowy_dot_4_oryginal_vw_seat_audi_skoda.html http://allegro.pl/item1179671874_plyn_hamulcowy_dot_4_ate_s1litr_wroclaw.html Tego drugiego znalazlem jeszcze sl6 i typ 200. Czym one sie wszystkie roznia ? Co kupic ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bociexxx Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 z tego co wiem to nasze almy n15 nie maja esp:) , wiec po co kupowac cos czego nie wykorzystamy mowie o tym drozszym , lej zwykly dot-4 i wydaje mi sie ze nie ma co tu kombinowac..., ja zakupilem zwykly w ic dot-4 firmy delphi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Lej jakikolwiek dot4 gwarantuję, że nie poczujesz żadnej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 są za 8 złotych i za 18 a i pewnie jeszcze droższe jak masz odpowietrzony układ jak należy to wszystko musi działać ,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kot Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 są za 8 złotych i za 18 a i pewnie jeszcze droższe jak masz odpowietrzony układ jak należy to wszystko musi działać ,.. Dokładnie tak jak napisano... możesz sobie nawet zalać dot5 ( chociaż na zakrętce pisze USE ONLY DOT4 ) jak wszystko jest wporzo z układem hamulcowym to będzie elegancko działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nunu85 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dokładnie tak jak napisano... możesz sobie nawet zalać dot5 ( chociaż na zakrętce pisze USE ONLY DOT4 ) jak wszystko jest wporzo z układem hamulcowym to będzie elegancko działać. Oj panie głupoty piszesz...i jeszcze ktoś cię posłucha i będzie potem żałował. Dot4 jest syntetyczny, dot5 silikonowy i potrafi np zeżreć gumowe elementy układu hamulcowego nie przystosowane do płynów silikonowych. Na przyszły raz zanim coś napiszesz-pomyśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.