Gość Martin24 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam wszystkich użytkowników nissana p 11 lift. Kupiłem niedawno ten model i zdziwiło mnie, że są dwa zbiorniczki wyrównawcze do płynu hamulcowego. Albo może ten drugi zbiorniczek jest do czegoś innego. Orientuje się może ktoś-dzięki za informacje z góry. przeniosłem do właściwego działu binladen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jeden jest do hamulców a drugi do sprzęgła ten mały okrągły to do sprzęgła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martin24 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jeden jest do hamulców a drugi do sprzęgła ten mały okrągły to do sprzęgła. Dzięki za info. Dzięki za info-to rozumiem, że ten bliżej szyby jest do sprzęgła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dzięki za info-to rozumiem, że ten bliżej szyby jest do sprzęgła. po 1 to zamiast do działy Primery zawitałeś do działu Almerki ten bliżej grodzi silnika czy tam szyby (pod gumową rurą dolotową od filtra powietrza) jest od hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.