Gość sztuczka19 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Witam. Mam problem z termostatem, a dokładnie zaciął się podczas jazdy ( 140 km ) i jechałem na małym obiegu uważając na temperaturę i robiłem postoje czy mogło się coś stać?? Wymienię termostat ale nie wiem w jakiej pozycji ustawić ten zaworek na termostacie. Pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jeśli dojechałes do domu to chyba nic się nie stało:).Z tego co wiem to termostatów nie reguluje się.Kupujesz termostat z temp.otwarcia 70pare stopni albo 80 pare i zakładasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sztuczka19 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A w jaki sposób odpowietrza się ukałd chłodzenia w silniku SR20 P10 92r. ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.