Gość bartekzieba Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam, Potrzebuję kupić sprzęgiełko piasty koło lewe przednie. Wiem także że jest tam wieloklin z 29 klinów na obwodzie walca. (ilości klinów nie jestem pewien na 100%) Z zewnątrz jak się popatrzy na koło to opisane jest "free running hut automatic" rocznik:1988 pojemność silnika:3224 cm3 napęd 4x4 Nigdzie niestety nie mogę tego dostać cena w serwisie jest zaporowa! Jeśli ktoś posiada coś takiego będę bardzo wdzięczny za info. Na domiar złego jest to ostatnia rzecz do wyremontowania w mojej maszynie bo poza tym mam ją dobrze podrychtowaną A jeszcze mi się przypomniało o podbitce pod maską. Moja jest jakaś taka szmatława i chętnie bym ją wymienił. Pozdrawiam, Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 www.sprzegielko.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartekzieba Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Link by był cenny jeśli strona na którą odsyła nie wygasła:( No Panie i Panowie pomóżcie bo jestem w kropce z tym sprzęgiełkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 www.wyprawa4x4.pl www.karlowicz4x4.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.