darekjw77 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Oj , witam mam problem z Tino 2,2 dci , zmula ją jak postoi na wolnych obrotach żaden check nic się nie świeci. Przepływomierz wyczyszczony i ponoć sprawny na 100%.Autko idzie normalnie bez problemów, Podjechałem pod kompa i pokazało błąd P0089 Fuel Pump. wykasowany i po chwili to samo. Już sam nie wiem co mam robić nową (używaną) pompe szukać, czy to może jest wina któregoś z tych czujników lub zaworów. A nadmieniam że zawór SCV w pompie Denso został wymieniony na nowy prawie 600 zł kosztował, i nie wiem czy to nie były pieniądze wyrzucone w błoto. Więc Proszę o pomoc , może ktoś wie w czy leży przyczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domino82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 zrób adaptację zaworu SCV a tak w ogóle to napisz jak uporałeś się z błędem bo ja mam podobny problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekjw77 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Pojechałem do ASO wykasowali mi ECM po wymianie zaworu i wszystko śmiga jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.