Gość stupiddog Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Mam pytanko w jaki sposób zresetować kompa w tinku. i czy po zresetowaniu rozkoduje mi kluczyk? dzięki za szybka odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmark Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Mam pytanko w jaki sposób zresetować kompa w tinku. i czy po zresetowaniu rozkoduje mi kluczyk? dzięki za szybka odpowiedź. prawdopodobnie trzeba odłączyc akumulator na 24 godz kluczuk sie nie rozkoduje rozkoduje sie radyjko które trzeba ponownie zakodowac tzn.ustawic stacje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja w tym celu wyciągałem bezpiecznik od komputera na kilkanaście sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stupiddog Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 spox a który to bezpiecznik od komp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czmiel_t Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Nie pamiętam w tym momencie. Skrzynka bezpieczników pod maską i bezpiecznik z opisem Main Unit czy jakoś tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ciekawa sprawa z tym bezpiecznikiem, bo sugeruje, że brak bezpiecznika odcina jakieś "źródło podtrzymywania życia", które "trzma" przez 24h (może nieco krócej) gdy odepnie się aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar30 Opublikowano 12 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Hej chłopaki i jak z tym resetem komputera????? Działa???? Przeczytałem na forum N16 że robią jakąś " zworkę" są nawet zdjęcia złączki, ale w Tino jest inna...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.