Katrinka75 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Drodzy Forumowicze, looknijcie na to ogłoszenie, czyż nie jest zaskakująco rozweselające?! przeczytajcie dokładnie treść: http://allegro.pl/item1151142572_nissan_jeep_zderzak_przedni.html i co fajne? w razie czego to wiadomo jakimi modelam/typami Nissana jeździmy gratujuję ogłoszeniodawcy pomysłowości ps. są też zderzaki do Land Rovera Jeepa http://allegro.pl/item1151142627_land_rover_jeep_zderzak_tylny.html hihihi, pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 DOBRE:))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jeepnięty koleś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no powstała taka forma nazywania wszystkiego co terenowe jako Jeep oczywiście mylne nazwa miała początek od tych amerykańskich łazików tych z MASHa itp to zresztą był skrót ...że jeżdzi wszędzie czy coś pozatym ogłoszenie jak wiele innych może koleżanka a wybrała zły dział choć wsumie dotyczy Jeepów ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jestem ciekaw ... mam jeepa , hummera czy nissana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katrinka75 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 OFF-ROADER masz Nissana-Jeepa i ja też mam Nissana-Jeepa od wczoraj!!! pozdrawiam wszystkich Patrolniętych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.