Gość momopole Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 witam mam pytanko odnośnie tylnych sprężyn, jakie są wymiary standardowych sprężyn ? muszę wymienić a nie chce kupić czegoś co nie będzie pasować, czy są jakieś uniwersalne lub jakieś jakie polecacie ? z góry dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 witam mam pytanko odnośnie tylnych sprężyn, jakie są wymiary standardowych sprężyn ? muszę wymienić a nie chce kupić czegoś co nie będzie pasować, czy są jakieś uniwersalne lub jakieś jakie polecacie ? z góry dzięki za odpowiedź napewno nie kupuj najtanszych zamiennikow bo sa tragiczne chyba ze stac cie na lepsze wymiary ci nie potrzebne w sklepie beda wiedziec jakie sa, mozesz tez kupic uzywane w dobrym stanie ja owe ostatnio trafilem i jestem zadowolony i to za 80 zl poprzednie kupilem za 300/ komplt i od samego poczatku byly do bani dobra opcja jest tez regenreacja starych. Tania i najrozsadniejsza opcja tez moze byc zakup tanich zamiennikow tyle ze od kombi bedzie sztywniejszy i bedzie wyzej siedzial sprezyny beda pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wilku900 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 podlacze sie pod temat,czyli najlepiej wsadzic sprezyny tylne od wersji kombi? duza jest roznica w wysokosci? Zalezy mi wlasnie zeby byl troche sztywniejszy i tak nie siadal tyl bo czasami przewoze na tyle ladunki po 300kg i d*pa siada wtedy strasznie... Nie trzeba przycinac albo przerabiac jakos tych z kombi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 podlacze sie pod temat,czyli najlepiej wsadzic sprezyny tylne od wersji kombi? duza jest roznica w wysokosci? Zalezy mi wlasnie zeby byl troche sztywniejszy i tak nie siadal tyl bo czasami przewoze na tyle ladunki po 300kg i d*pa siada wtedy strasznie... Nie trzeba przycinac albo przerabiac jakos tych z kombi? najlepiej nie trzeba nic przerabiać zresztą możesz się nawet w sklepie spytać będzie sporo wyższy ale nie na tyle żeby idiotycznie wyglądać . Będzie wyglądał normalnie będzie sporo sztywniejszy i będzie się lepiej jeździć i nie siądzie ci d*pa nawet przy 5 ludzikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cardi Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 o to ciekawy pomysł z tymi sprężynami od kombi, przydało by mi się troszke tył podnieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wilku900 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 To chyba wlasnie tak zrobie, a duzo wyzej to mniej wiecej znaczy ile cm? sorki za te pytanie ale nie chce tez z niego zrobic monster trucka no i zeby potem tyl nie byl wyzej od przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kroliqster Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 To chyba wlasnie tak zrobie, a duzo wyzej to mniej wiecej znaczy ile cm? sorki za te pytanie ale nie chce tez z niego zrobic monster trucka no i zeby potem tyl nie byl wyzej od przodu nie potrafie dokladnie okreslic mowie bedzie wygladal normlanie ok 5 moze troche wiecej glownie chodzi o to ze sprezyny od kombi sa sztywniejsze a nie dluzsze i to ma ogromne znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek94 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Sprężyny od kombi pomysł dobry. Mam butlę gazową i strasznie d*pa opadła Ale ja się zastanawiałem nad tymi z GTI. Czy one czasem też nie są sztywniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wilku900 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 a ze zapytam ma ktos moze te od kombi wsadzone zeby pokazac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.