Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

instalacja brc light do SR20DE

killer2000
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Założyłem taką instalację (elpigaz stella nord) 6000km temu i jak na razie wszystko działa bez zarzutu, co prawda przy mojej nyssce nie poszaleje (75KM - gdzie duża część już lata po polach ;)) jednak spadku mocy na gazie nie czuję (TIR-y na trójce wyprzedzam B) ). Spalanie to od 8-9,5l/100km (400-450km robię za 75-80PLN), wszystko zależy jak ciężką nogę mam.

Z tego co Ci mogę poradzić: podstawą jest dobry warsztat, mechanik musi wiedzieć co robić i tyle.

a tak z ciekawości napisz co tam masz(reduktor, wtryski) i jaka moc auta

da redę, tylko jaki reduktor??wtryski wziął bym inne, i jaka elektronika, bo teraz BRC aby obniżyć koszty wypuściło jakieś okrojone zestawy i do tego na takich sobie podzespołach, w końcu klient chce mieć dobrze i tanio a to nie idzie w parze, :whistle:

reduktor brc

jaki??

różna moc różne reduktory

a wcale nie musi być BRC może b yć magik III i taniej i lepiej, zestawy BRC trafiają się też z ZAVOLI ZETA, także są różne kombinacje,

• 1 miesiąc temu...

dobra założyłem instalke komputer brc light reduktor brc genius1500 bodajże wielozawór europa i wtryski pan evo jutro wrzuce fotke to obcenicie co i jak regularnie bede sie dzielił opiniami o tej instalce pozdro. aha i co powiecie o tej instalce jakieś przeżycia z nimi mieliście

przejechałem 10000 km i wszystko praży pzdr.

dobra mały edit trzeba zapodać, po przejechaniu 11000km gazownik stwierdził że wtryski pan evo 2.6 trzeba wymienić mówił że to przez to ,że kselen czy coś do gaziwa dodają i sie zasyfiły ale mówił też że brc pracuje nad tymi wtryskami i ma byc lepiej pzdr. po wymianie wtrysków wszystko wróciło do normy :)

post-21685-040085200 1290701930_thumb.jpg

Edytowane przez killer2000