Gość zwiro Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam Mam następujący problem z moją P-10tką. Dziś włączając światła zauważyłem, że lewy reflektor nie świeci, a prawy normalnie działa. W lewym jedynie świeci postojówka i więcej nic, ani mijania, ani drogowe. Posprawdzałem wszystkie bezpieczniki i są ok, lecz przy kostce brak napięcia na 1 kabel. Co może być nie tak ?? Co mam zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość philein Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Może poprostu żarówka się spaliła? W P10 żarówki to H4. Są to żarówki dwuwłóknowe jedna do mijania i drogowych. Postojówki są osobno, dlatego świecą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Jeśli nie żarówka ni bezpiecznik to sprawdź czy w ogóle prąd na złącze żarówki dochodzi. W p 10 lubią się psuć wyłączniki od świateł ktoś nie pomyślał i zamiast przez przekaźnik wszystko idzie przez wyłącznik. Ja po kupnie 3 wyłączników z których 2 okazały się padnięte a 3 z inna kostka przyszedł przerobiłem wszystko na przekaźniki. Radze Ci zrobić podobnie puki jeszcze masz światło na 2-gim reflektorze nie am problemu żeby z niego wziąć sterowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 zasilenie reflektorów idzie przez przekaznik ale sa cienkie kabelki ja zrobiłem na porządnych kablachi dodatkowym przekazniku ,,,sterowanie z lampy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 U mnie było bez przekaźnika tylko dodatkowe reflektory te na H1 załączane z długimi były z przekaźnikiem chyba że ktoś coś przerabiał jeszcze przede mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 To chyba popularne w P10... u mnie trzeba było też kabelek na solidniejszy wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szeyker89 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Mojej P10 16 rok leci i jeszcze nie maiłem z tym problemu. Dopiero jak się coś stanie to będę kombinował hehe. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wladis_20 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Witam Mam taki sam problem, mogę prosic o instrukcję jak to wszystko wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.