Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Primera P11.144

Gość leszekhirsz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość leszekhirsz

Witam. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem Primerki :) Przesiadłem się z Lanosa, który mi wiernie służył przez półtora roku :) Jest aktualnie na sprzedaż może ktoś będzie zainteresowany :) Oto link:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14621400

Ale nie oto mi chodzi w temacie tego postu. Jestem nowy jak widzicie :) Na forum szukałem ale nie znalazłem wystarczających informacji na ten temat a linki z allegro już dawno wygasły. Mam radio na zwykłe kaseciaki bez oznaczenia na CD.

Mam w planie kupić sobie ten panel z tym napisem CD na klapce od kasety. Mam pytanie odnośnie zmieniarki. Jaką mogę zastosować? Prosiłbym o linki z allegro. To moje pierwsze zetknięcie z Nissanem więc prosiłbym o opis szczegółowy montażu tego wszystkiego. Gdzie tą zmieniarkę można wsadzić.

Pozdrawiam wszystkich maniaków Nissana :)

Aha jeszcze jedna sprawa. Chciałbym z lanosa sobie przełożyć subwoofer, którędy z komory silnika do środka można przełożyć kabel zasilający?

Gość leszekhirsz

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie tego radia. Czy da radę podłączyć subwoofer pod te standardowe radio, wiem że nie ma tam wejścia na "czińcze", ale może jest jakaś przejściówka albo coś w tym rodzaju?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...