PltnikVratko Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 niestety d*pa... serwis stwierdził ze brak modułu i świteł mi nie ustwił na dzienne , pisaliście że to sie ustawia w kompie, więc nie wiem jaki to ma zwizek z brakiem modułu. Hmmm... Rzecziwiscie dziwne, tez o tym tylko wspomnialem podczas oddania auta do przegladu, bez jakiegos tam opisywania. I jest. Tak jak opisalem na poczatku. Wiec, chyba da rade. V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 chyba sobie zadzonię do Was do Gdyni i się upewnię bo może chłopaki w serwisie w poznaniu nie wiedzą o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sk Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 chyba sobie zadzonię do Was do Gdyni i się upewnię bo może chłopaki w serwisie w poznaniu nie wiedzą o czym mówię W którym serwisie w Poznaniu kolego byłeś , warto wiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 W którym serwisie w Poznaniu kolego byłeś , warto wiedzieć . na Tymienieckiego w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sk Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 na Tymienieckiego w Poznaniu Chyba nam tylko Berlin zostanie. Do listopada 2011 będą ukończone prace na autostradzie do Berlina , czyli na początku 2012 powinna być uruchomiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Chyba nam tylko Berlin zostanie. Do listopada 2011 będą ukończone prace na autostradzie do Berlina , czyli na początku 2012 powinna być uruchomiona. nakłoniłem sewis aby ponownie spojrzał w kompa... poinformował mnie iż opcja jest ale bez tyłu, pozycyjnych oraz tej całej choinki na desce w dzień, serwis wyjątkowo zdziwiony że mi to pasuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi