Gość Adriano95 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam, po podłączeniu do komputera pokazało błąd PO420. Proszę o pomoc może ktoś wie o co dokładniej chodzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Dokładniej to trzeba wymienić katalizator na sprawny i wykasować błąd i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awgan Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Można też po prostu go wykasować (pojawia mi się to samo) - "za mała wydajność katalizatora". Z informacji jakie uzyskałem od poprzedniego właściciela mojej Maximy taki błąd pojawia się przy hamowaniu silnikiem - tak mu powiedzieli w serwisie; u niego błąd się pojawił po raz pierwszy po dwóch latach eksploatacji i po jeździe w górach. Nie zmienia to faktu że po kilkuset tysiącach km przejechanych katalizator dobrze było by wymienić, jeżeli dobrze pamiętam to powinno się go wymieniać co jakieś 150 tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.