Gość skoczekx Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 witam wszystkich, chciałbym zapoczątkować (chyba takiego postu wcześniej nie było) dyskusję na temat naszych pięknych traktorków i części zamiennych do nich. Martwi mnie trochę to, że części nie są łatwo dostępne i niestety dosyć drogie Trzeba się nieźle naszukać, żeby znaleźć części w przystępnych cenach. ASO za każdą pierdołę liczą setkami, a zamienników jak na lekarstwo. Nie martwicie się trochę, że będzie coraz gorzej z biegiem czasu? Traktorki się postarzeją, części nie przybędzie bo już ich nie produkują, więc może być coraz drożej... :angry: Piszcie gdzie kupować, gdzie naprawiać, gdzie stosować zamienniki, a gdzie oryginały... itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 DOBRY TEMAT ZAŁOŻYŁEŚ KOLEGO. oby sie rozwinał i był bardzo przydatny!!! Bo z czesciami juz tak jest dużo a dobrych mniej i sprawdzonych. Takze piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość auto-moto Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 witam wszystkich, chciałbym zapoczątkować (chyba takiego postu wcześniej nie było) dyskusję na temat naszych pięknych traktorków i części zamiennych do nich. Martwi mnie trochę to, że części nie są łatwo dostępne i niestety dosyć drogie Trzeba się nieźle naszukać, żeby znaleźć części w przystępnych cenach. ASO za każdą pierdołę liczą setkami, a zamienników jak na lekarstwo. Nie martwicie się trochę, że będzie coraz gorzej z biegiem czasu? Traktorki się postarzeją, części nie przybędzie bo już ich nie produkują, więc może być coraz drożej... :angry: Piszcie gdzie kupować, gdzie naprawiać, gdzie stosować zamienniki, a gdzie oryginały... itp. Z częściami nie ma problemów tylko z cenami tych części jest już troszkę gorzej...Nie zawsze wszystko można dostać w oryginale za rozsądną cenę ale jak chcesz zobaczyć ile cześci można kupic i w jakich cenach to kliknij w moją sygnaturę lub napisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mójnissan Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Sam sprawdziłem i MASTER-SPORT jest świetny jeśli poszukujecie dobrych zamienników. To ich strona: http://www.master-sport.de/PL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benio36 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam,ostatnio z zaopatrywaniem się w części przerzuciłem się z Inter Carsu na Inter-Team (http://www.inter-team.com.pl/),od razu dostałem 20% rabatu i różnica w cenie części nawet bez rabatu jakieś 15-20%.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr277 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam,ostatnio z zaopatrywaniem się w części przerzuciłem się z Inter Carsu na Inter-Team (http://www.inter-team.com.pl/),od razu dostałem 20% rabatu i różnica w cenie części nawet bez rabatu jakieś 15-20%.Pozdrawiam. A powołujesz się na jakiś specjalny numer klienta, żeby dostać rabat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benio36 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 A powołujesz się na jakiś specjalny numer klienta, żeby dostać rabat? Witam,nie mam nr.klijenta i nigdy się o to nie starałem,korzystam z rabatu 20% dla funkcjonariuszy (w inter Carsie miałem 15%),ale o okazanie legitymacji nikt nigdy nie prosił.Dziś rozmawiałem z kolegą którego żona prowadzi sklep z częściami i jak dla mnie np:amortyzator firmy sachs do passata u niego kosztowałby 275 zł a w sklepie 380zł więc myślę,że tzw. rabaty to i tak podpucha bo zarobek mają niezły mimo to.Różne firmy mają różne rabaty i upusty tylko trzeba pytać bo raczej nikt sam Ci tego nie zaoferuje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kslyk Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 żaróweczka 1,3 W to podświetlenia tablicy( kilometry + godzina) 1 szt. 23 zł w ASO Kielce - ździerstwo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.