Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

części zamienne

Gość skoczekx

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich,

chciałbym zapoczątkować (chyba takiego postu wcześniej nie było) dyskusję na temat naszych pięknych traktorków i części zamiennych do nich. Martwi mnie trochę to, że części nie są łatwo dostępne i niestety dosyć drogie :mellow: Trzeba się nieźle naszukać, żeby znaleźć części w przystępnych cenach. ASO za każdą pierdołę liczą setkami, a zamienników jak na lekarstwo.

Nie martwicie się trochę, że będzie coraz gorzej z biegiem czasu? Traktorki się postarzeją, części nie przybędzie bo już ich nie produkują, więc może być coraz drożej... :angry: :angry:

Piszcie gdzie kupować, gdzie naprawiać, gdzie stosować zamienniki, a gdzie oryginały... itp.

DOBRY TEMAT ZAŁOŻYŁEŚ KOLEGO.

oby sie rozwinał i był bardzo przydatny!!!

Bo z czesciami juz tak jest dużo a dobrych mniej i sprawdzonych.

Takze piszcie.

• 4 tygodnie później...

witam wszystkich,

chciałbym zapoczątkować (chyba takiego postu wcześniej nie było) dyskusję na temat naszych pięknych traktorków i części zamiennych do nich. Martwi mnie trochę to, że części nie są łatwo dostępne i niestety dosyć drogie :mellow: Trzeba się nieźle naszukać, żeby znaleźć części w przystępnych cenach. ASO za każdą pierdołę liczą setkami, a zamienników jak na lekarstwo.

Nie martwicie się trochę, że będzie coraz gorzej z biegiem czasu? Traktorki się postarzeją, części nie przybędzie bo już ich nie produkują, więc może być coraz drożej... :angry: :angry:

Piszcie gdzie kupować, gdzie naprawiać, gdzie stosować zamienniki, a gdzie oryginały... itp.

Z częściami nie ma problemów tylko z cenami tych części jest już troszkę gorzej...Nie zawsze wszystko można dostać w oryginale za rozsądną cenę ale jak chcesz zobaczyć ile cześci można kupic i w jakich cenach to kliknij w moją sygnaturę lub napisz na PW.

• 5 miesięcy temu...

Witam,ostatnio z zaopatrywaniem się w części przerzuciłem się z Inter Carsu na Inter-Team (http://www.inter-team.com.pl/),od razu dostałem 20% rabatu i różnica w cenie części nawet bez rabatu jakieś 15-20%.Pozdrawiam.

A powołujesz się na jakiś specjalny numer klienta, żeby dostać rabat?

A powołujesz się na jakiś specjalny numer klienta, żeby dostać rabat?

Witam,nie mam nr.klijenta i nigdy się o to nie starałem,korzystam z rabatu 20% dla funkcjonariuszy (w inter Carsie miałem 15%),ale o okazanie legitymacji nikt nigdy nie prosił.Dziś rozmawiałem z kolegą którego żona prowadzi sklep z częściami i jak dla mnie np:amortyzator firmy sachs do passata u niego kosztowałby 275 zł a w sklepie 380zł więc myślę,że tzw. rabaty to i tak podpucha bo zarobek mają niezły mimo to.Różne firmy mają różne rabaty i upusty tylko trzeba pytać bo raczej nikt sam Ci tego nie zaoferuje.Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...

żaróweczka 1,3 W to podświetlenia tablicy( kilometry + godzina) 1 szt. 23 zł w ASO Kielce - ździerstwo pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...