Gość kamiloo88 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam Jestem posiadaczem Nissana Primery W10 z 1992 r. 2.0 16V SLX. Kupiłem to auto z wyskakującym 5 biegiem, a ostatnio kiedy wyrzucałem z biegu wstecznego skrzynia blokowała się bez możliwości włożenia innego biegu poza wstecznym. Taka sytuacja zdarzyła mi się kilka razy aż do dziś kiedy po raz kolejny się zablokowała a ja nie mogę nic zrobić. Stąd moje pytanie z jakiego modelu będzie pasowała skrzynia do mojej wersji silnikowej??? Proszę o jakieś porady. Z Góry Dziękuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak masz na mono wtrysku to owszem wszystko z SR20 na Di bo wiem że Di a De ma już inne bolce co pasują na Blok można kombinować z tym i też lata ,,, różnica w bolcach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamiloo88 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 jak masz na mono wtrysku to owszem wszystko z SR20 na Di bo wiem że Di a De ma już inne bolce co pasują na Blok można kombinować z tym i też lata ,,, różnica w bolcach ... Owszem mam jednopunktowy wtrysk paliwa i silnik SR20Di. A z jakich modeli nadała by się skrzynia jeśli możesz mi podpowiedzieć bo mam nissana od kilku miesięcy i nie mam zielonego pojęcia co do tego. a do w10 ceny skrzyń nie są za ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.