klaudi29 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 witam serdecznie, 1.może mi ktoś powiedzieć gdzie mona kopić pompę wody do maximy 2003r(3500 cm) wersja amerykańska GLE. 2.czy ten model ma łańcuch czy pasek rozrząd 3.ostatnie pytanie -czy warto zainwestować w ten model czy lepiej szukać wersji europejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 pompa napedzana lancuchem rozrzadu, jesli chcesz zalatwie ci oryginalna pompe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudi29 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 byto by super lecz odezwę się dopiero w przyszłym tygodniu ponieważ dalej zastanawiam się nad zakupem tego modelu byłbym wdzięczny jakbyś podał mi orientacyjny kosz takiej pompy dzięki za kontakt ja ja kupie to na pewno jeżeli będzie taka możliwość to skorzystam z twojej pomocy dzięki z góry i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.