Gość Neo09 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Gdzie mogę kupić sam ślizg łańcucha ? Bo muszę wymienić szynę napinająca łańcucha rozrządu oraz ślizg. Auto P11 1.6 98' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ace-mati Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Poszukaj jakiegoś sklepu czy hurtowni zajmującej się sprzedażą części do aut japońskich. Tam na pewne kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarioemP10 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 U mnie jest takie coś i nazywa się sklep,no i tam mają wszystkie części a czasem trzeba poczekać jeden dzień żeby sprowadzili. Sory za sarkazm ale nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Aa Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 U mnie jest takie coś i nazywa się sklep,no i tam mają wszystkie części a czasem trzeba poczekać jeden dzień żeby sprowadzili. Sory za sarkazm ale nie mogłem się powstrzymać. Nie rozumiem waszych odpowiedzi- byle sklep nie musi sprzedawać dobrych zamienników, cwaniaków handlarzy dziś sporo( wszelkie reklamacje mają wliczone w ryzyko działalności). A koledze chodziło zapewne o sprawdzone sklepy i sprawdzone zamienniki. Ja osobiście przejechałem się na wahaczach górnych w primerze P10-kupiłem na allegro -rzekomo Yamato łożyskowane-luzu nie mają jeszcze ale uszczelnienuia padły po roku i skrzypią jak zarżnięte woły. Chyba po prostu zacierają się w srodku. Bubel i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 O sam ślizg trudno prędzej cały rozrząd. Sam ślizg to może w InterCars'ie za spore pieniądze. Jak masz wymieniać sam ślizg to lepiej cały rozrząd zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sewe25 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Siemka. Mam taki sklep zadzwoń pod nr 24 265 35 05 I poproś z Robertem on ci poszuka naprawde w dobrych pieniążkach co trzeba. Rozrządy amorki mają w dobrych cenach. Mozesz powołać się na mnie tez tam Pracuję ale na dziale Auto - Gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.