Gość julekcezar Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Szukałem w całym forum i nie tylko rozwiązania problemu, który pojawił się nagle w mojej Primerze z 1997r.Po wyłączeniu zapłonu uruchamia się sygnał akustyczny -długi, krótki i jeszcze raz długi i krótki potem już cisza -piszczek ten ukryty jest gdzieś po prawej stronie konsoli i nie jest to związane ze światłami o których wszystko jest na forum, ten od świateł działa niezależnie i jest w innym miejscu.Auto jest wyposażone w system NATS tak jest napisane na szybach i na kluczykach.Piloty od centralnego zamka są oddzielne oryginalne Nissan dwuprzyciskowe,zaprogramowałem je ponownie ale niczego to nie zmieniło .Czy auto posiada alarm - nie wiem ale wydaje mi się że nie(brak ultradźwięków).Jeśli ktoś spotkał się z podobnym problemem proszę o pomoc. Szukałem w całym forum i nie tylko rozwiązania problemu, który pojawił się nagle w mojej Primerze z 1997r.Po wyłączeniu zapłonu uruchamia się sygnał akustyczny -długi, krótki i jeszcze raz długi i krótki potem już cisza -piszczek ten ukryty jest gdzieś po prawej stronie konsoli i nie jest to związane ze światłami o których wszystko jest na forum, ten od świateł działa niezależnie i jest w innym miejscu.Auto jest wyposażone w system NATS tak jest napisane na szybach i na kluczykach.Piloty od centralnego zamka są oddzielne oryginalne Nissan dwuprzyciskowe,zaprogramowałem je ponownie ale niczego to nie zmieniło .Czy auto posiada alarm - nie wiem ale wydaje mi się że nie(brak ultradźwięków).Jeśli ktoś spotkał się z podobnym problemem proszę o pomoc. Problem dodatkowego brzęczyka rozwiązany-usterki żadnej nie było,gazownik , który instalował LPG(ESGI) w aucie ustawił przegląd po ustalonym przbiegu kilometrów,szkoda że zapomniał mi o tym powiedzieć, na szczęście odbyło się bez zbędnych kosztów.Temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 to sygnał pozostawionego kluczyka w stacyjce. jak wyjmiesz klucz to od razu cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.