Sonic Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 napewno tak tylko podmienic sie nie da. trzeba wiązke zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1412 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam jestem nowym posiadaczem Nissana Almery Tino.Sprowadzone z Francji.Radia nie było druty były obcięte .Kupiłem oryginalne radio z tego modelu z wersji angielskiej różni się podobno tylko tym że kaseta inaczej wchodzi.Po podłączeniu radia nie miła niespodzianka radio nie działa (SECURIT)poczytałem trochę tutaj coś tam wiedziałem ale pojechałem do magika od elektroniki zrobił mi to za 70 zł.Jeżeli ktoś potrzebuje coś takiego zrobić polecam elektronika samochodowego w Oświęcimiu na tzw "Transchemi"ul.Dąbrowskiego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi