Gość spawacz1111 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 witam.mam w primerze p10 hamulce bebnowe i chcialbym zrobic tarczowe.czy da sie jakos tanim kosztem to zrobic?spodziewam sie ze piaste bede musiał zmienic a jak wiadomo nie mam tylnej belki tylko wahacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Niedawno ktos zakładał podobny temat z bębnów na tarcze chciał przerobić. I to raczej za duże koszty są. Musisz poszukac to znajdziesz w primerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 witam.mam w primerze p10 hamulce bebnowe i chcialbym zrobic tarczowe.czy da sie jakos tanim kosztem to zrobic?spodziewam sie ze piaste bede musiał zmienic a jak wiadomo nie mam tylnej belki tylko wahacze jak określisz co to dla Ciebie znaczy "tanim kosztem" to wtedy możemy dalej rozważać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie ma sensu, poszukaj i poczytaj tematów z tym związanych a sam dojdziesz do tego wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 tanim kosztem bo po co kupowac nowe jesli uzywane moga byc dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 tanim kosztem bo po co kupowac nowe jesli uzywane moga byc dobre to znaczy ile??? i nie mówię tu o nowych, bo to wogóle matrix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spawacz1111 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 mysle ze do 1000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dla mnie jak reczny dobrze działa i hamulce sa ok to chyba nie ma sensu poprawiac fabryki. Chyba że ktos che sie pobawic w takie rzeczy to czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.