Gość pumaracer83 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam! To mój pierwszy post tutaj. Sam nie mam Micry ale moja przyjaciółka zatrzasnęła jedyne swoje kluczyki w bagażniku. Usiłuję jej jakoś pomóc ale kiepsko mi niestety narazie idzie. Próbowałem opuścić siłą którąś boczną szybę ale nie idzie. Może są jakieś inne sposoby ??? Może da się jakoś od spodu dostać do tej linki od otwierania bagażnika ??? Ewentualnie, którą szybę bić, żeby wymiana jak najmniej kosztowała? Sprawa pilna! Proszę o pomoc! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie dubluj postów bo nie potrzebnie śmiecisz. Spróbuj lekko odgiąć górną ramę drzwi przy słupku, i za pomocą długiego druta na końcu zagiętego odciągnąć dzyngiel zamka co się rygluje od środka. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumaracer83 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie dubluj postów bo nie potrzebnie śmiecisz. Wiem, przepraszam po prostu zależy mi pilnie na jakimś rozwiązaniu. Oba tematy można za parę dni skasować. Dziękuje - spróbuję tego - mam nadzieję, że nie rozwalę drzwi Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.