Gość poul81 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 witam wszystkich posiadaczy nissana jest to moj pierwszy post bo nic takiego nie znalazłem a przekopałem wszytskio MAM TAKIE PYTANIE DO MĄDRYCH GŁÓW TEGO FORUM czy zwrotnica z nissana primery 2.0 benzyna będzie pasowała do nissana 2.0 td zaznaczę ze chodzi mi głównie o czujnik ABS?? proszę podpowiedz bo sprzedawca twierdzi ze tak a ja coś nie całkiem mu wierze????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nicchi Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czujniki są te same, łożyska te same, więc wszystko powinno pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 To samo jeżeli nie jest to automat W automacie są inne półosie (inna liczba zębów) a tak to wszystko plug&play bez względu na wielkość i rodzaj silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.