Gość Tusiek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witam jak w temacie... bo po rozbiurce i czyszczzenia silnika polamalem szczotki... czy ktos moze ma takowe ?? lub tez ma pomysl gdzie takie dostac?? ja sie pytalem w paru miejscach i lipton... czyli mzoe jednak ktos?? pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ale jakie szczotki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 moze zeby nie bylo takiego typu pytan od laikow ktorzy nie wiedza ze w kazdym silniku elektrycznym ( o ile mi wiadomo) sa szczotki... to te ktore ( tak opisujac najprosciej ) ktore sie ocieraja o wirnik i dostarczaja napiecie prawda ze proste ?? takie dwie kwadratowe szczoteczki ktore mi sie polamaly... na sprezynce... Pozdrawiam Cie Demano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Popytaj w jakichś punktach naprawy AGD - odkurzacze i te sprawy, może tam coś znajdziesz. Szczotki możesz kupić nieco większe i podstrugać na pożądany rozmiar, ważne żeby sprężyna pasowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Good idea... ale pracuje nad tym bo dziewczynie juz przeszkadza ta dziura w klapie:) zapchana folią strecz :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.