Daniel Bobcat Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Witajcie Mam pytanie: Czy ktoś z was montował zawieszenie pneumatyczne do D22 King cab? Auto samo w sobie ma lekki tył, wiadomo wyczuwalna jest każda nierówność, łączenie drogi czy nawet niewielkie ubytki asfaltu, nie wspominając dziur? Niestety nie mogę dociążać paki po potrzebna mi jest przestrzeń. Pomyślałem o zamontowaniu poduszek pneumatycznych, modyfikacji resorów? ale nie wiem czy warto inwestować? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacerek10 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 mam zamontowane i pod kontem nierówności zawieszenie jest jeszcze twardsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Bobcat Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Cześć Miałeś ujmowane resory? czy po prostu dodatkowo zamontowałeś poduchy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.