Gość porwol Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam Mam pytanie bo od klku dni walcze z moim Nissanem Primera S 2004r. (benzyna), nie mam elektryki w samochodzie, kompletnie zero, nawet swiatla postojowe powinny sie zapalac bez wkladania kluczyka - a tu lipa nic sie nie dzieje, nie mozna otworzyc automatycznie drzwi, czujnik immobilizera tez przestal migac- czy to akumulator?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam - czy to akumulator?? pozdrawiam a sprawdziłeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimm Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Akumulator, przekaźnik, masa. Sprawdź, potem pytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porwol Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Akumulator, przekaźnik, masa. Sprawdź, potem pytaj. Witam Akumulator sprawdziłem jest napięcie, a jak sprawdzić mase i przekaźnik nie za bardzo wiem, może to głupie pytanie ale elektryka nie jest moja najmocniejsza strona, czy ktoś mi może powiedzieć jak sprawdzić mase czy przekaźnik , mam miernik elektryczny czy cos jeszcze trzeba. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 jak elektryka nie jest Twoją najmocniejszą stroną, to może sobie odpuść i daj do kogoś kto się na tym zna, sprawdź tylną lampę, podobno tam, te P12 mają jakiś problem z zasilaniem i masą i potrafi to wywalić błędy i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.