Gość Nizmo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 witam jestem nowy nie bijcie !;d Mam problem z ustawieniem rozrządu w sr20de konkretnie w sunnym 2.0gti , czy ktoś wie na który znak ustawić albo ma może jakąś wskazówke która może mi pomóc prosze o pomoc pilne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILAN Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 witam jestem nowy nie bijcie !;d Mam problem z ustawieniem rozrządu w sr20de konkretnie w sunnym 2.0gti , czy ktoś wie na który znak ustawić albo ma może jakąś wskazówke która może mi pomóc prosze o pomoc pilne ! Kup pasek rozrządu GATES-a. Ta firma umieszcza na paskach rozrządu znaki, które muszą się pokrywać ze znakami na kołach pasowych. Dla mnie to najprostrza metoda. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może tu coś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 ktoś chyba zapomniał że w Sunnym jest łańcuch a nie pasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nizmo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 dzięki zobacze co da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.