Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem ABS N15 pomużcie błagam :(

Gość dioros

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem wymieniałem klocki i tarcze komplet w almeże i po jakims czasie zaswieciła mi sie kontrolka od ABS wiec pochamowałem pare razy na granicy poslizgu i zgasła i było ok ABS działal natomiast wczoraj znowu sie zapaliła ale juz nic nie pomaga i nie wiem odczego mam zaczac poniewaz jesli chodzi o abs to jest zeczy multum pomuzcie mi moze mieliscie juz taki problem i co jest najczestrza przyczyną swicenia kontrolki proszę o pilną odp z góry dziękuję

Z tego co się orientuję to najczęściej czujnik ABS'u pada, sprawdź czujniki i przewody, może jakiś się poluzował przy wymianie klocków i teraz wariuje.

bardzom się czasem cieszem rze moja 7 letnia curka, pomimo sfojego wiekó, jórz potrafi pisać i sadzi jórz mnie błenduw nirz 100 na metr kwadratowy. Plós wie do czego słórzą kropki i przecinki. Dziękójem za ówage :-)

P.S pisanie w łordzie i sprawcanie czy nie ma bykuw, a puzniej wklejanie gdzies na foróm to bardzo dobry pomysł :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...