PrzeRuSco Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 wyżebrałem plus, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lobo Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam, odgrzeje troche kotleta Padła mi zaroweczka od podswietlenia pola komp pokladowego-tzn ta nizej na polu obrotomierza. Taka sama jest w polu przebiegu na predkosciomierzu, jest to mala zaroweczka chyba 1.2W. W takim plasticzku. Probowałem przez 2 zaprzyjaznione hurtownie zdobyc orginal-taka niebieska folijka jest naciagnieta na org. Ale powiedzmy ze mojej sie nie da przelozyc. Zalezy mi na jak najbardziej orginalnym jasno niebieski kolorze. Prosze o rade i ewentualne linki itd. I prosba moze o zalozenie tematu i zestawieniem takim ile i jakiego tymu jest potrzebnych zarowek/diod do licznika w danym modelu nissana. Przydalo by sie to. Wchodze sprawdzam ze np potrzeba mi 2 diody smd 1.2w jakiegos tam typu i 6szt 5w jakis tam do p11 np... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi