Gość rdawid234 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 kupilem sobie primerke jednak zauwazylem ze na 3 biegu przy predkosci 100-120 silnik zaczyna sie dlawic z gory dziekuje za pomoc i prosze szybka odpowiedz pzdr poprawiłem i ztagowałem Binladen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 na czym Ci się dławi?? jaką masz instalację LPG, elementy?? jakie obroty przy takim deptaniu?? p[oszukałeś czegokolwiek na forum czy się nie chciało, pomierzyłeś przepływkę ?? przyczyn może być bardzo wiele, jak dasz szansę i powiesz co tam masz i co robiłeś to mozna pomóc a tak to zaraz weźmiemy kulę i powróżymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szeyker89 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Może zbyt słaby parownik to danego silnika hehe.... oby nie ;\ aczkolwiek mały masz motorek więc nie powinno coś się takiego stać. Sprawdź zawory na butli może masz nie do końca odkręcone. Albo może jak jest już stara instalacjo to filtry w parowniku zasyfione. Jest wiele przyczyn. Powiedz coś więcej to poratujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość borges Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Miałem ten sam problem. Mam reduktor Versus, Stag 300+. Problem leżał w gazie. Zatankowałem na Orlenie w Zielonej i kicha, dławienie, przełączanie się na benzynę. Mechanik mówi, że w Zielonej Orlen gaz traktuje po macoszemu; jakieś podejrzane, nieoznakowane cysterny. Zatankowałem na innej stacji i problem rozwiązał się. A swoją drogą dotychczas miałem Golfa III i przepalał każdy gaz. P12 chyba trochę zbyt czuła na zły LPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.