Gość p12 remix Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 witam! mam problem poniewaz nie wiem gdzie mozna kupic mechanizm do szyby? wczoraj mi sie to stalo sam rozkrecilem sam podnislem szybe i zabezpieczylem szmatkami:P. mam jeszcze jeden problem gdyzpowiedzieli mi ze nie moge kupic lozyska w sklepie tylko w servisie . czy to prawda?? dziekuje bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 poszukaj na allegro albo z jakiegoś angola jakie łożysko??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p12 remix Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 w tylnym kole mi huczy ale nie mocno dopiero zaczyna. ale wiesz na allegro znalazlem tylko ze to wyjdzie 2 razy wiecej na ebay tez lipa nie znalazlem a to wogole co sie stalo to dziwne to sie zdaza sie wogole ? a na temat lozyska to zadzwonilem do mechanika i mowi mi ze to tylko servic robi to mozliwe wogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 na razie to nie wiadomo co Ci się stało, bo ten opis na początku nic nie wnosi, a jak tylne łożysko, to moze być, że tylko serwis, musisz luknąc w manuala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość p12 remix Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 ogolnie mi szyby trzeszcza z przodu tak jaby peknac mialy , potem opuszczam szybe w dol potem chce w gore podniosla sie troszeczke i opadla . znowu sie podniosla i sie zatrzymala i chcialem pomoc reka i komedia cos strzelilo . szyba nie opadla ale linka puscila chyba . i teraz trzeba caly mechanizm wymienic . a w servisie to o duzo za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 a to nowe nissmo w rodzinie?? jak tak to może warto zerknąć jak było walone, trzeba rozebrać boczek i zobaczyć co powoduje takie objawy, może jest źle spasowana szyba z prowadnicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.