marcin333333 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Koledzy niedawno kupiłem P11 na alusach, do tego dostałem drugi komplet opon na stalowych felgach, niestety ostatnio zał warzyłem że jedna opona była klejona i w tym miejscu pojawiło się delikatne wybulenie. I teraz moje pytanie brzmi czy na takiej oponie można jeszcze jeździć dodam że podczas jazdy mieczuje żadnych wibracji. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ja bym dał na zapas albo założył nową, ale ja dość dużo i szybko jeżdżę i może dlatego zmieniam opony co 3 lata na nowe, choć bieżnik jest gittt jak na zakup używek ale niestety dla mnie ważniejsze jest moje i mojej rodziny bezpieczeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 a ja bym ją przełożył na tył żeby w razie wystrzału nie bujnęło tak samochodem i jeździł dalej. ale ja w przeciwieństwie do kolegi DINO jeżdżę spokojnie i niezbyt wiele. miałem taką oponkę na poprzednim aucie i zjeździłem ją do końca bez żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ja bym dał na zapas albo założył nową, ale ja dość dużo i szybko jeżdżę i może dlatego zmieniam opony co 3 lata na nowe, choć bieżnik jest gittt jak na zakup używek ale niestety dla mnie ważniejsze jest moje i mojej rodziny bezpieczeństwo Jak wyszedł jakiś cycek to bym wymienił i tak jak kolega pisze ewentualnie zapas jesli nie masz dojazdowki Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.