Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Xcarlink dla Primery P11.144

Gość leszekhirsz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość leszekhirsz

Witam. Dziś natknąłem się na tę aukcję:

http://moto.allegro.pl/zmieniarka-usb-sd-nissan-almera-primera-i-inne-i1207819357.html

I pytanie do Was drodzy koledzy, bo mam Primerę z 2000 r a tam piszę że nie jest kompatybilne z Primerą 2001. Czytałem tu na forum, że nie działało to w Primera P11.144. To o co tak w zasadzie chodzi? To będzie chodzić czy nie będzie? Bo mam zamiar kupić radio tam gdzie jest te sławne CD charge control.

Ma ktoś na sprzedaż może te radio z CD Charge?

• 11 miesięcy temu...

Odświeżam temet :)

Wiem że temat był juz poruszany ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Sprawa dotyczy radia z P11.144 BP9345. W sklepach internetowych piszą że urządzenie jest kompatybilne z xcarlink. Czy ktoś to weryfikował?

Odświeżam temet :)

Wiem że temat był juz poruszany ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Sprawa dotyczy radia z P11.144 BP9345. W sklepach internetowych piszą że urządzenie jest kompatybilne z xcarlink. Czy ktoś to weryfikował?

Ja dostałem niedawno zmieniarkę jako prezent i nie działa z tym radiem. A raczej działa tylko chwilę i to tylko na jeden kanał. Mam zamiar odstawić auto do porządnego serwisu car audio, już gadałem z elektronikiem z takiego serwisu i powiedział, że robią takie rzeczy i że się będą doktoryzować jak im auto na cały dzień zostawię.

ok dzięki za info, to pozostaną mi poszukiwania zwykłej zmieniarki w dobrej cenie :)

Jakbyś kupował używkę z allegro to zwróć uwagę na zdjęcia, bo skurwiele wystawiają zepsute (widać na górze zmieniarki, w szparze, że z szufladki/kasety wysunięta jest tacka, najpewniej zablokowana już) i piszą, że "stan jak na zdjęciu". A takiego czegoś często nie da się już naprawić, no chyba, że chcesz ryzykować kupnem nowej kasetki.

No właśnie zakupy przez np. alle....o. Zdjęcia też nie sa najlepsze.

Ale dzięki za cenna uwagę.

Czy tutaj widać jakieś uszkodzenie? :)

to jest PN-2144F więc powinna pasować.

post-33470-0-16241500-1312894894_thumb.jpg

post-33470-0-10519500-1312894920_thumb.jpg

Ja mam taką samą i pasuje to tego radia. Gdyby jeszcze grała...

Wysuniętych tacek na zdj. nie widać, jakby były, to między kasetką a zmieniarką tam, gdzie są numery tacek byłby biały plastik widoczny. Ale pamiętaj, to jest tylko wykluczenie jednej usterki, a nie wiadomo jak dalej. Mi np po kupnie zmieniarka cały miesiąc chodziła jak złoto, a jak się już wysrała to mimo czyszczenia, wywalenia uszkodzonej tacki na stałe z kasetki dalej nie chodzi... Niby nic się już nie blokuje, ale też nie odtwarza płyt wcale, nawet oryginalnych.

dobra ... juz mi wystarczy zostaję przy zwykłym radiu :)

Szkoda kasy by później coś lezało na półce. Dzięki za uwagi.

• 7 miesięcy temu...

No to mogę napisać, że sprawdziłem i XCarlinka, i Connects2, mam Primerę z roku modelowego 2001, radio BP9345 plus fabryczna zmieniarka i oba interface'y/emulatory nie działają.

Także polecam sprawdzić przed zakupem, żeby potem problemów nie było, bo Pan ze sklepu, w którym kupiłem, zarzekał się, że będzie działać, a nawet przez chwile twierdził, że na pewno coś źle podpiąłem i jakbym pdrzyjechał to oni by mi dobrze zamontowali. Czyli montaż w sklepie przed kupnem powinien rozwiązać sprawę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...