Gość szympex Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów Mam taki mały problemik z moim nowo nabytym Notesikiem, mam nadzieje że pomożecie. Przy wyłączonym silniku, pojawia się migająca na czerwono kontrolka: Miga niezależnie od tego czy drzwi są zamknięte czy nie, czy w samochodzie jest kluczyk czy nie. Samochodzik nie ma alarmu tak więc nie mam pojęcia co to może być, a instrukcje obsługi mam tylko w j. niemieckim. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Tak ma być, ma migać. To jest kontrolka immobilajzera. Jak będzie się świecić na zapłonie to nie odpalisz silnika (po przekręceniu zapłonu świeci się do 7 sekund) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A jak samochód jest zamknięty a kluczyki masz w kieszeni, też miga - sygnalizując że układ immobilizera jest aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ORMO czuwa tak ma być ,Jak będzie coś nie tak (próba odpalenia bez kluczyka w kieszeni...próbowałem!)zaczyna intensywnie mrugać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.