Gość Stradivarius Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Mam nissana primerę 2,0 TD 1999 XI., potrzebuję przebadać go na skanerze i ustalić przyczynę zapalania się kontrolki niesprawności silnika. Szukam w Warszawie sprawdzonego i niedrogiego warsztatu, który pomógłby mi w ustaleniu przyczyny - doświadczeni znajomi podejrzewają niesprawność przepływomierza, ale muszę to potwierdzić i ewentualnie wymienić tę część.GGdyby ktoś pomógł mi w skutecznym poszukiwaniu dobrego warsztatu to wdzięczność dozgonna. Stradivarius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 doświadczeni znajomi podejrzewają niesprawność przepływomierza, ale muszę to potwierdzić i ewentualnie wymienić tę część. a na jakiej podstawie tak twierdzą?? przepływka jak traci wartości to poprostu traci a nie wyświetla błędu, choć może u Ciebie już w ogóle padaka masz diesla to chyba możesz zrobić diagnostykę na spinacz i zobaczysz jaki błąd, poszukaj na forum jak to zrobić w przyklejonych jest na pierwszej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kowal321 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Jeśli szukasz dobrej miejscówki to polecam zajechać do stacji DIAG-MOT przy ul. Ostroroga. Robią pełną diagnostykę komputerową. Dostajesz pełne wytłumaczenie problemu a nie tylko " wydruk i radź sobie sam" kontakt znajdziesz na ich stronie http://www.diagmot.waw.pl/o-nas/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.