Gość Bartooch Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam, przeszukałem już wiele wątków i tematów na innych forach ale problemu jeszcze nie rozwiązałem. Konkretnie chodzi o to że od jakiegoś czasu nie mam podświetlenia deski rozdzielczej (obrotomierza, prędkościomierza...), jakiś miesiąc temu działała jeszcze ostatnia żarówka a teraz w nocy jest całkiem ciemno :/ Sprawdziłem już wszystkie (jakie widziałem że są) bezpieczniki żaden nie jest przepalony, wymieniłem wszystkie żarówki i dalej nie świeci. Może jest gdzieś bezpiecznik od deski o którym nie wiem? W ogóle dowiedziałem się, że primera ma sporo miejsc oświetlonych np. schowek pasażera czy popielniczka (nie wiedziałem o tym bo u mnie nie były podświetlone), po wymianie żarówek nadal te miejsca nie świecą (schowek raz zadziałał ale po kolejnym odpaleniu auta już nie świeci :/). Nie wiem co jest grane... Moje auto Primera p10 2.0 SLX ROCZNIK '91 :] Przy okazji może ktoś posiada zdjęcie primery jak wygląda oświetlone wnętrze w nocy Naprawdę nikt nie ma pojęcia co jest nie tak z tym podświetleniem? nikt nie pomoże?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Wymień żarówki i wszystko będzie świecić . Użyj opcji szukaj a dowiesz się dokładnie jak to zrobić i czego potrzebujesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartooch Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Wiem jak wymienić żarówki i to już zrobiłem, z reszta napisałem to powyżej. Jakieś inne opcje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.