Gość Romulus Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 u mnie z tylu nie ma glosnikow, a chcialem dokupic. jaka jest ich srednica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dziwne, myślałem, że wszystkie traktorki były wyposażane w głosniki na przód i na tył?! No niestety, albo ja taki ślepiec, albo w dziale EL (eliektryćka ) oprócz obecności na schemacie, nie ma nic o głośnikach i ich paramatrach fizycznych czy lelektrycznych. No to chyba moze pomóc Ci ktoś, dobierał się do tylnych głosników, ewentualnie ktoś, kto może lepiej niż ja przyjrzał się manualowi i znalazł co szukasz. Jest jeszcze jedna opcja, tzn zdjąć boczek z drzwi i obmierzyć miejsce na głośnik. Na koniec taka drobna myśl co mi przyszła. Piszesz, że chcesz dokupic głośniki, a sprawdzałeś, czy masz na drzwiach wyprowadzone do nich kable? Bo wiesz, troche nie fajnie byłoby gdybyś kupił sobie głosniki, i nie miał kabelków. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość freunds Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 u mnie z tylu nie ma glosnikow, a chcialem dokupic. jaka jest ich srednica? Za 70PLN + przesyłka mogę wysłać Ci dwa głośniczki z tylnych drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.