Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Prosba o porade

Dominik14

Rekomendowane odpowiedzi

Mam juz metlik w glowie.Smigam na blosie i raz mi sie udalo uzyskac fajne ustawienie-9l w trasie 12 w miescie ale czyszczenie gwizdka przyszlo i nie moge ustawic dobrze tzn pali w miescie nawet 15l w trasie mniej niz 12 nie pali slabo jakos sie wkreca i ogolnie masakra.Czy jest sens zakladac sekwencje stag 300 magicjet i zavoli zeta s czy jakos tak.Koszt ok 1500-1600 pln/?

wszystko zależy od tego ile chcesz tym jeszcze jeździć, do zmiany masz tylko przód, czyli jak masz pojęcie to możesz sobie sam pokompletować elementy jakie chcesz i założyć, i na pewno będzie to taniej niż podałeś, auto będzie latać jak na benie ale odnośnie spalania to jest indywidualna sprawa, zależna od wielu czynników,

na moje, jak masz trochę gotówki i chęci to zmieniaj, będziez miał spokój teraz nawet nie potrzeba wiercić kolektora tylko zastosować podkłądki, choć chyba lepiej było by powiercić, ale to tak na moje ;), niestety czas idzie do przodu i przy aucie z wtryskiem to BLOS i I i II genesracja to takie sobie rozwiązanie, delikatnie mówiąc

Zaraz tego sie najbardziej obawialem-wiercenia a Ty mowisz o jakis podkladkach i nie bardzo wiem o co chodzi-mozesz mi to przyblizyc?Na allegro sa fajne zestawy stag np taki http://moto.allegro.pl/stag-4-300-magic-jet-compact-iii-250km-sekwencja-i1193385719.html i sam bym sobie to pospinal tylko to wiercenie kolektora mnie martwi.W kazdym razie 900 z groszami do tego kabel http://moto.allegro.pl/interfejs-rs-232-com-ac-stag-kme-esgi-omvl-bigas-i1197684110.html i sam wszystko wysmigam a 600-700 w kieszeni zostaje

Aha w auto zainwestowalem troszke kasy i pracy wiec pewnie posmigam nim ze 3 latka jeszcze

Poczytalem wlasnie o tych dyszach bez wiercenia-fajna sprawa tylko ciekawe czy oda sie je upchnac u mnie

fejs OK

zestaw OK

może jak kupisz sprzedać wtryski MJ i dopłacić do matrixa

ale to przyszłościowo może na tym też będzie łądnie latał, tylko dobry filtr FL-02 lub FL-03

http://www.drypa.pl/kategoria203_WTRYSKI_SEKWENCYJNE_-_Stag_200_4_cyl..html

popatrz tutaj po pawej masz przejściówki

a moze podpytaj sprzedawcę czy Ci podmieni za dopłatą na matrixa HD544 lub hahki to co mają to Kity z AC ale mają większą możliwość podmiany w sklepie, ale tak jak mówię na MJ też będzie łądnie latał,

to sie inaczej ustawia ....

ja tam polecam hanki

jakbyś składał po częściach

to mam sterownik Stag 200 i raile ,,,na awarie ,,, jak chcesz to sam składać to zobacz czy sie da podnieść wtryskiwacze pb o 1.5 cm do góry ,,,na tych podkładkach bo ja myślałem u siebie ..i mi nie bardzo to podpasi ,,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...