Gość soxim Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ostatni zrozumiałem że potrzebuję ubezpieczenia majątkowego no więc postanowiłem ostatnio temat ubezpieczeń i poczytać w jakimś kompetentnym źródle na temat tego co mnie czeka w jakiejś ofercie. Okazuje się że naprawdę ciężko coś znaleźć i miałem sobie dać spokój i dzwonić po jakiegoś agenta ale po kilku dniach dniach znalazłem na internecie taki portal stąd mój post żeby zaoszczędzić czasu pozostałym którzy będą potrzebować czegoś takiego jest taki o http://jakieubezpieczenie.pl/ ? strona główna, Strona główna ale jest to wszystko zebrane i moderowane może ktoś skorzysta może nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janja Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 I co tam ciekawego się dowiedziałeś? Korzystałeś może z pomocy eksperta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość soxim Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Tak doradził mi przy ubezpieczeniu majątkowym, myślę że ta strona dobrze spełnia swoje zadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.