Gość jastin82 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam mam problem z moją micrą K-12 silnik 1.2 już trzeci raz w ciągu miesiąca wyskoczył mi błąd P0132,"Czujnik O2 (Bank 1 Czujnik 1) - wysokie napięcie" i P0138,"Czujnik O2 (Bank 1 Czujnik 2) - wysokie napięcie" proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 sprawdź czy nie masz gdzieś zwarcia na przewodach, od sondy, ale wielce prawdopodobne, że jest zwarcie na przewodach od grzałki w sondzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jastin82 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 sprawdź czy nie masz gdzieś zwarcia na przewodach, od sondy, ale wielce prawdopodobne, że jest zwarcie na przewodach od grzałki w sondzie Dzięki DINO za podpowiedź zaraz jadę do mechanika i jakby co to podsunę mu te pomysły bo te błędy mi wyskakują podczas jazdy gdy skręcam w lewo.Może podczas skrętu jakieś kable się przesuwają i dają to zwarcie. Oby to było to bo już nie mam pojęcia pozdrawiam. Wróciłam z warsztatu DINO dziękuję za trafną podpowiedz że jest zwarcie na przewodach od grzałki w sondzie.Sonda została wymieniona no i zobaczymy jest ok oby tak dalej.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 no to się cieszę, że mogłem pomóc niech mikrus śmiga dalej bezawaryjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.