Gość vqsoft1 Opublikowano 6 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2005 motorek 1.5 ile tam wchodzi oleju? i jaki najlepiej zalac?? jakie parametry? syntetyk czy inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 ale niestety bez konkluzji. Istotna jest klasa GL, tutaj chyba GL-4. Opierając się na opinii serwisu (choć też lubią mieć różne zdania (syntetyk/mineralny - ale oba MOGĄ być) zmieniłem na SHELL Transaxle 75W/90 syntetyk. Biegi wchodzą dużo lżej. Wada to cena, a ile wchodzi to nie pamiętam (chyba 3-3,5 l). Trzeba fachmanowi powiedzieć żeby wlał "do oporu". pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuleszka Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 >Wada to cena, a ile wchodzi to nie pamiętam (chyba 3-3,5 l). Wchodzą 3 litry... Wymieniałem na początku roku - ten sam o którym piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Wlasnie co ile przydaloby sie wymienić, bo ja zrobilem jak narazie niecale 30 tys. i nie wymienialem, w sumie mam 115 tys. zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 8 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2005 Co 60 tys. Jest napisane TYLKO przy takim przebiegu, co interpretujemy jako cezura przebiegu, A NIE wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.