moraw2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam, Czy ktoś może doradzić mi jak zabezpieczyć drzwi po obtarciu? Złapałem na parkingu słupek moją Micrą K11, przytarło się delikatnie nadkole, i drzwi. Jedna rysa jest dosyć głęboka. Chciałbym coś z tym zrobić przed zimą, aby rdza nie weszła. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtas1980 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Jedż do Nissana po numerze VIN dadzą Ci lakier zaorawkowy koszt około 35 zł W zestawie kolor i lakier bezbarwny. Każda buteleczka po 9ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Witam może najpierw weź sobie to otarcie zabezpiecz woskiem, potem tak jak pisze Wojtas jakiś lakier zaprawkowy, nawet może nie w salonie a w zwykłym sklepie z lakierami Ci dobrze dobiorą po nr VIN, do tego weś sobie z tej samej firmy co lakier kolorowy - lakier bezbarwny żeby dobrze zabezpieczyć. Oczywiscie pierw wszystko dobrze oczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.