Gość szeyker89 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam mam pytanie zamierzam kopić takie coś: http://moto.allegro.pl/nissan-primera-2003-benzyna-lpg-sedan-okazja-tanio-i1202252800.html i mam pytanie czy ten silnik nie jest za mały jak na gaz i czy będzie maił kopyto czy będzie zamulał. Jeśli ktoś takie autko posiada to proszę o odpowiedz jak się ono sprawuje. Z góry dziękuje. Czy może lepszy jest silnik 2.0 + LPG ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Czy może lepszy jest silnik 2.0 + LPG ??? lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość truszczu Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja mam 1.8 + LPG co prawda p11 lift, no ale silnik z deka podobny (w p12 już inaczej zmienne fazy itp. działają) nie jest źle ogólnie spalanie na trasie 4 osoby + bagażnik (ekspresówki i autostrady) 8,5l/100km lpg co do mocy też nie jest źle, jak trzeba wyprzedzić a mało miejsca przełączam na pb (na v-powera) i leci ładnie do normalnej jazdy po mieście starcza. Jeżeli potrzebujesz mocy to bierz 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 raczej jak masz wybór to SR20 140KM i ładny moment obrotowy ,,,,i lubi LPG ostatnio oglądałem głowice i wyglądała idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Witam mam pytanie zamierzam kopić takie coś: http://moto.allegro.pl/nissan-primera-2003-benzyna-lpg-sedan-okazja-tanio-i1202252800.html i mam pytanie czy ten silnik nie jest za mały jak na gaz i czy będzie maił kopyto czy będzie zamulał. Jeśli ktoś takie autko posiada to proszę o odpowiedz jak się ono sprawuje. Z góry dziękuje. Czy może lepszy jest silnik 2.0 + LPG ??? Mam P12 z silnikiem 1.8 + LPG (Landi Renzo Omegaz) zrobiłem już na gazie ponad 100 tys., Co do jazdy na to jest ok. nie ma dużej różnicy w stosunku do jazdy na benzynie, wiadomo, że P12 z silnikiem 2.0 jest lepszym wyborem, ale z 1.8 też będziesz zadowolony. pozdrawiam Oskar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 górnik tygodnia ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 może od razu górnik miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.