Gość jackC Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 W czasie jazdy nagle przestały mi pracować wycieraczki i dmuchawa. Przy czym dmuchawa działa, ale tylko na 4. biegu, więc to pewnie płytka oporowa... wymieniłem szybko bezpiecznik od wycieraczek i dalej nic. Jak włączam wycieraczki słysze tylko jakby silniczek się męczył, ale ramiona ani drgną.... Czyżby silnik wycieraczek był do wymiany czy jest jakaś inna opcja jeszcze ? pzdr hmm a może to cięgno wycieraczek ? bo słyszę pracujący silniczek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 U mnie spadło w zimie przy ciężkim mokrym śniegu cięgno i wycieraczki nie działy. Zdejmij osłonę na podszybiu i będziesz widział wszytko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jackC Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Tak też zrobię. Wiem już jak naprawić płytkę oporową, tylko niech mi ktoś powie, gdzie ona się w P10 znajduje ???? Znalazłem na forum opis do sunny i tam jest pod schowkiem, czy w P10 też !?!? nie chce rozmontowywać na darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość impaller Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 http://www.nissanklub.pl/attachments/054_NissanPrimeraP10-Naprawa_plytki_sterowania_dmuchawa.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.