Gość rafal p11 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 witam mam pytanie koledzy chcialem włożyc silnik od nissana p11 gt 2.0 150 KM zamiast 2.0 131 KM i czy skrzynia by pasowała mam taki silnik bo miałem gt tylko ktoś mi w bok wjechał i nie nadawał się do naprawy ale dużo rzeczy mam z niego tylko nie skrzynie niestety ale jak by ktos coś też potrzebował to piszcie aco do silnika to prosze o rady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) witam mam pytanie koledzy chcialem włożyc silnik od nissana p11 gt 2.0 150 KM zamiast 2.0 131 KM i czy skrzynia by pasowała mam taki silnik bo miałem gt tylko ktoś mi w bok wjechał i nie nadawał się do naprawy ale dużo rzeczy mam z niego tylko nie skrzynie niestety ale jak by ktos coś też potrzebował to piszcie aco do silnika to prosze o rady jak już pisano na forum silnik to ta sama jednostka co 130km tylko różnica w wałkach i nastawach kompa (kompa raczej nie przełożysz chyba, że zdejmiesz immobilizer) a skrzynia podejdzie bez problemu (poprostu GT ma krótsze biegi ) Ps. zacznij szukać po forum tematów bo tematy, które poruszasz były i to nie raz Edytowane 2 Września 2010 przez GeorgeGt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal p11 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 szukałem ale widocznie słabo dlatego poruszyłem ten temat a jeśli byś mógł o co chodzi z tym komputerem bo też chciałem przełożyć ale nie wiem o co chodzi z tym imobilaizerem kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 szukałem ale widocznie słabo dlatego poruszyłem ten temat a jeśli byś mógł o co chodzi z tym komputerem bo też chciałem przełożyć ale nie wiem o co chodzi z tym imobilaizerem kolego poprostu immobilizer nie pozwoli Ci zapalić auta będzie mrugał Check (wiem bo też mam części z rozbitego GT) najlepiej mieć jakiegoś dobrego elektryka magika i on to powinien obejść a jak nie to wkładać immo zmieniać stacyjkę z kluczykiem i próbować wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal p11 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 rozumiem ale jak ten komputer zostawie co jest to ten silnik od gt będzie chodził a jak mam z tamtego stacyjke i imobilajzer to też mi nic nie pomoże tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 (edytowane) rozumiem ale jak ten komputer zostawie co jest to ten silnik od gt będzie chodził a jak mam z tamtego stacyjke i imobilajzer to też mi nic nie pomoże tak silnik będzie chodził bez problemu .... walka idzie o przesunięcie odcinki z 6500 jak masz teraz na 7300-7500 (nie pamiętam dokładnie) jeżeli masz stacyjkę i immobilizer możesz sobie sam podmienić i zobaczyć czy odpali ja gwarancji Ci nie dam bo chociaż mam taką możliwość to nie sprawdzałem. ps. odezwij się na priv jeżeli interesują Cię te zderzaki i progi do GT Edytowane 2 Września 2010 przez GeorgeGt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal p11 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 powiedz mi kolego o co chodzi z tym priw a co do silnika musze zobaczyć co z tym zrobic wolałbym zeby się bardziej wkręcał na obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 powiedz mi kolego o co chodzi z tym priw a co do silnika musze zobaczyć co z tym zrobic wolałbym zeby się bardziej wkręcał na obroty PRIV to wiadomości prywatne wejdź w swój profil i zobacz jakie masz funkcje a żeby wysłać wiadomość wchodzisz na mój profil i pisze i wysyłasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal p11 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 ok a co masz może takie zderzaki kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość d3cK Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 daj mu jeszcze słownik języka polskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 (edytowane) ok a co masz może takie zderzaki kolego skoro piszę do Ciebie abyś skontaktował się ze mną na Priv to pewnie jakieś zderzaki posiadam Ps. nie męczcie już Go tak chłopaki z tymi minusami Edytowane 4 Września 2010 przez GeorgeGt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi