Gość rynio17 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Witam i prosze o pomoc gdyz szukalem juz wszedzie i nikt nie porfai mi pomoc. Problem ma sie tak iz w mojej primerze p12 1,9 dci brakuje kompletnie mocy dodatkowo jak sie "przycisnie " strasznie kopci na czarno, a gdy dluzej sie jedzie z wieksza predkoscia zapala sie czerwony znaczek komputra. Gdy samochod zgasze i odpale znowu przestaje swiecic. Wymieniony zostal filtr paliwa czujnik podcisnieja turbiny oraz czujnik doladowania i dalej jest to samo;( dodatkowo w chwili obecnej jezdze z odpietym przeplywomierzem poniewaz gdy do podepne to strasznie szarpie silnikiem... W czym moze byc problem ? prosze o pommoc ! Z gory dziekuje i pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 przeniosłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość subaru001 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 witam .sprobuj wyczyscic przeplywomierz.jesli nie pomoze bedziesz musial kupic nowy na( allegro koszt 500-700zl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.