marlos90 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 witam ponieważ znowu miałem problem z immo w mojej Primerze P11 przed lf 99r 2.0td że komputer od immo się zawiesił, pan który przyjeżdżał robić mi diagnostykę zaproponował montaż emulatora immo żeby komputer myślał że jest wszystko ok działa i kluczyk jest taki jak należy, znalazłem aukcje... http://allegro.pl/emulator-nats-nissan-almera-tino-i1211835656.html przedzwoniłem i jest do mojego auta, koszt 250zł + 150zł montaż i teraz chciałem się poradzić czy warto w to zainwestować czy lepiej kupić komputer, immo i kluczyki i wymienić już drugi raz mi się zdarzyło w ciągu 3miesięcy że wsiadam do samochodu, wkładam kluczyk a tu check mruga i nie mogę odpalić silnika, a nie chcę mieć takiej niespodzianki gdzieś w trasie daleko od domu :/ jeśli zły dział to przepraszam ale proszę o poradę może ktoś coś takiego montował albo korzystał z innego sposobu na usunięcie tego zabezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlody20132 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 witam a czym robił diagnostyke twojej primci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 witam a czym robił diagnostyke twojej primci Popatrz na datę kiedy marlos dodał post!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.