Gość grabol86 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Obiecalem jakis czas temu ze jak otrzymam instrukcje do Almery to wrzuce ja na stronke gdzies by kazdy mogl sobie sciagnac. Oto i ona. Kliknij tu by obejrzec/pobrac instrukcje do Almery N15 UWAGA - NIESTETY JESTEM ZMUSZONY USUNĄĆ PLIKI Z SERWERA ZGODNIE Z ŻYCZENIEM JEGO ADMINISTRATORÓW (ZA DUŻE TRANSFERY). JEŻELI KTOŚ DYSPONUJE MIEJSCEM NA SERWERZE I MOŻE JE PRZEJĄĆ - PROSZE DAĆ ZNAĆ. Prosiłbym o przesłanie mi tej instrukcji na maila - grabol86@tlen.pl bo własnie kupiłem tą almerkę, tylko instrukcję mam tylko w języku angielskim.... a to mi trochę utrudnia sprawę, bo nie jestem biegły w tym języku.... Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ispo Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Witam jestem tu nowy wiec prosze o zyczliwosc niedawno stalem sie posiadaczem N15 bardzo prosze o przeslanie instruckji oblsugi tegoz modelu na adres huffy@interia.pl z gory dziekuje pozdrawiam do zobaczenia na trasie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longer1978 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 witam jestem nowym klubowiczem od niedawna posiadam nissana almera nn15 1.4 16v chcialbym poprosic o przeslanie instukcji do mojego nissana na mojego maila sebastian-zalech@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kruszyna Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 witam widze ze nie ma gdzie przechowywac klubowych plikow, wiec moze pewnym rozwiazaniem bylaby klubowa skrzynka mailowa na gmail.com? w tej chwili skrzynki maja pojemnosc dokladnie 2789 MB, wiec byloby wystarczająco zapewne, a jesli chodzi o transfery, to chyba przy takich łączach jakie ma google, nie powinno to stanowic problemu? podobne rozwiazanie sprawdza sie w przypadku mz-club.pl (z tym ze konto jest na o2.pl). u nich (a wlasciwie to u nas) login i haslo do konta jest dostepne publicznie i jak ktos ma do zaoferowania jakies przydatne pliki, to wysyla na konto. no a znajac haslo o login, akzdy moze sobie pobrac to czego potrzebuje... ja osobiscie konta na gmailu uzywam od jakichs 2 miesiecy i jestem zachwycony - szybkosc dzialania jest taka jak przy przegladaniu dysku. co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kruszyna Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 można prosic ta instrukcje na: melthalion@gmail.com ? jak dostane to wrzuce na megauploada i nie bedzie trzeba kazdemu wysyłac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kolodzieju Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eleser Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Mam skan ksiazki do n 15 sciagnolem z tego forum dawno temu ale specjalnie dla was wrzucam na rapidshare bo tamta juz nie dziala :< jak ktos bedzie mial klopoty ze sciagnięciem to pisac na pw http://rapidshare.com/files/6033921/Ksi_zka_Nissan_Almera.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eleser Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ksiazka nissan almera N 15 http://rapidshare.com/files/6033921/Ksi_zka_Nissan_Almera.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek00 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam, szkoda ze link już nie działa. Bardzo zależy mi na niej, jesli ktoś może mi ją przesłać na e-mail lub podać linki będę wdzięczny!! e-mail: marcin.zarychta@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biotom Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Z tego co widzę to jednak link działa, a na maila to raczej bym nie niczył w przypadku tej książki! :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Morgk Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam Jeśli ktoś mógłby być tak miły i przesłać i mnie tą instrukcję to byłabym bardzo, bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamill Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Szukam "zaślepki" z tylu do fotela pasażera i kierowcy? Almera N15 4airbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkelt Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witam, szukam instrukcji obsługi Almerki, jeżeli ktoś ma prosze o przełanie na adres picolo82@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bax Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam Instrukcja w pdf - Sam Naprawiam - Nissan Almera N15 >>POBIERZ<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADi G Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Jesli ktos moglby udostepnic instrukcje do almerki N15 inna niz skan ksiazki WKŁ to bdz bym prosil o udostepnienie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Czy ktoś dysponuje taką instrukcją do N16 przed FL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witajcie! Czy mogę prosić o podesłanie instrukcji do N16 lub jeżeli taka istnieje do Tino? na chemmist@poczta.onet.pl Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam, mam skany instrukcji do N15 i N16 jak ktoś chce proszę o podanie maila to prześle. Jak znajde miejsce na serwerze to wtedy wrzucę. Najlepiej dać znac na PV dokładnie do jakiego modelu potrzebna instrukcja i na jaki adres mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszcz69 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 ja prosze do n15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Jesli ktos zna slowacki i wie co to "poruha" service manual do N15: http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=5 Jest to wersja dilerska - posiada duzo obrazkow idzie sie pokumac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz194 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 witam,czy moge prosic instrukcje do almery,bardzo prosze i dziekuje-na adres grzegorz194@wp.pl,do almy 2,0d gx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 W moim opisie powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scarab Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Sam Naprawiam już pobrane dziekóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Popekx Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Poruhany znaczy zepsuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Według mnie WKŁ jest mało precyzyjnym wydaniem i niektóre opisy napraw nie są ilustrowane, co bardzo utrudnia działanie na własną rękę. Nie ma też wielu szczegółów, które mnie np bardzo interesują. Ale cóż... nigdy nikomu sie w 100% nie dogodzi.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi