Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Instrukcja [download]

tost30
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Obiecalem jakis czas temu ze jak otrzymam instrukcje do Almery to wrzuce ja na stronke gdzies by kazdy mogl sobie sciagnac. Oto i ona.

Kliknij tu by obejrzec/pobrac instrukcje do Almery N15

UWAGA - NIESTETY JESTEM ZMUSZONY USUNĄĆ PLIKI Z SERWERA ZGODNIE Z ŻYCZENIEM JEGO ADMINISTRATORÓW (ZA DUŻE TRANSFERY). JEŻELI KTOŚ DYSPONUJE MIEJSCEM NA SERWERZE I MOŻE JE PRZEJĄĆ - PROSZE DAĆ ZNAĆ.

Prosiłbym o przesłanie mi tej instrukcji na maila - grabol86@tlen.pl bo własnie kupiłem tą almerkę, tylko instrukcję mam tylko w języku angielskim.... a to mi trochę utrudnia sprawę, bo nie jestem biegły w tym języku.... Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznie!!

Witam

jestem tu nowy wiec prosze o zyczliwosc

niedawno stalem sie posiadaczem N15

bardzo prosze o przeslanie instruckji oblsugi tegoz modelu

na adres huffy@interia.pl

z gory dziekuje

pozdrawiam

do zobaczenia na trasie :-)

witam

widze ze nie ma gdzie przechowywac klubowych plikow, wiec moze pewnym rozwiazaniem bylaby klubowa skrzynka mailowa na gmail.com?

w tej chwili skrzynki maja pojemnosc dokladnie 2789 MB, wiec byloby wystarczająco zapewne, a jesli chodzi o transfery, to chyba przy takich łączach jakie ma google, nie powinno to stanowic problemu?

podobne rozwiazanie sprawdza sie w przypadku mz-club.pl (z tym ze konto jest na o2.pl). u nich (a wlasciwie to u nas) login i haslo do konta jest dostepne publicznie i jak ktos ma do zaoferowania jakies przydatne pliki, to wysyla na konto. no a znajac haslo o login, akzdy moze sobie pobrac to czego potrzebuje...

ja osobiscie konta na gmailu uzywam od jakichs 2 miesiecy i jestem zachwycony - szybkosc dzialania jest taka jak przy przegladaniu dysku.

co wy na to?

Mam skan ksiazki do n 15 sciagnolem z tego forum dawno temu ale specjalnie dla was wrzucam na rapidshare :D bo tamta juz nie dziala :< jak ktos bedzie mial klopoty ze sciagnięciem to pisac na pw

http://rapidshare.com/files/6033921/Ksi_zka_Nissan_Almera.rar.html

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Witajcie!

Czy mogę prosić o podesłanie instrukcji do N16 lub jeżeli taka istnieje do Tino? na chemmist@poczta.onet.pl

Dziękuję i pozdrawiam!

Witam, mam skany instrukcji do N15 i N16 jak ktoś chce proszę o podanie maila to prześle. Jak znajde miejsce na serwerze to wtedy wrzucę.

Najlepiej dać znac na PV dokładnie do jakiego modelu potrzebna instrukcja i na jaki adres mailowy ;)

Według mnie WKŁ jest mało precyzyjnym wydaniem i niektóre opisy napraw nie są ilustrowane, co bardzo utrudnia działanie na własną rękę. Nie ma też wielu szczegółów, które mnie np bardzo interesują. Ale cóż... nigdy nikomu sie w 100% nie dogodzi.. :/