Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Instrukcja [download]

tost30
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie WKŁ jest mało precyzyjnym wydaniem i niektóre opisy napraw nie są ilustrowane, co bardzo utrudnia działanie na własną rękę. Nie ma też wielu szczegółów, które mnie np bardzo interesują. Ale cóż... nigdy nikomu sie w 100% nie dogodzi.. :/

Sprobuj ta slowacka - bedziesz zadowolony ;)

• 2 tygodnie później...
A ktoś ma może tą słowacką? bo chętnie bym przejrzał....

Manual jest tu:

http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=5

I potem 5 czy 6 czesci tak nazwanych:

Nissan Almera N15.part01.rar slovensky

Jest tez wersja do Sunnego po angielsku.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Witam, mam skany instrukcji do N15 i N16 jak ktoś chce proszę o podanie maila to prześle. Jak znajde miejsce na serwerze to wtedy wrzucę.
proszę oto mój email jakbyś mógł to podeślij mi instrukcję do N15 krzysiu380@vp.pl pozdrawiam

Gość Mlody666

Działa link do Sam naprawiam- Nissan Almera N15.

Jak by ktoś był na tyle miły żeby podesłać mi na email (mlody_666@tlen.pl) zwykła fabryczną Polską instrukcję do N15 najlepiej do diesla:D

Z góry dzięki :D

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam. Jestem posiadaczem N15 i mam kłopot z wolnymi obrotami jest tak jakby pompa sie zacinała i obroty nie schodziły. Zamiast około 700obr/min jest 1200obr/min. Strasznie to drażni jak na skrzyżowaniach diesel klekocze na wysokich obrotach. Poprosze o info na skrzynke. fizyk0@vp.pl . Dzięki!!!

• 2 tygodnie później...

Macie moze tą instrukcje co jest w pdf-ie przerobioną na inny format?? np. word?? bo straszy chciał zebym mu wydrukował ae jak drukuje to te literki są mikroskopijne a w wordzie bym je przerobil i bylo by gitowo;] przypomne ze chodzi instrukcje pdf do nissana n15;] jak cos to piszcie;]

Gość dlugas1982

zassaj progamik do przeróbki pdf na worda i wszystko jasne;]

jesli masz zamiar zadac pytanie jaki to program to polecam google i zapytanie"pdf na doc"

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Witam, mam skany instrukcji do N15 i N16 jak ktoś chce proszę o podanie maila to prześle. Jak znajde miejsce na serwerze to wtedy wrzucę.
proszę oto mój email jakbyś mógł to podeślij mi instrukcję do N15 krzysiu380@vp.pl pozdrawiam

Proszę o instrukcję do N 16 mój email mirek2206@.pl pozdrawiam

[ Dodano: Nie 28 Wrz, 2008 21:51 ]

Jak możesz to przeslij N 16 mirek2205@o2.pl dzięki

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...