xelus Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Według mnie WKŁ jest mało precyzyjnym wydaniem i niektóre opisy napraw nie są ilustrowane, co bardzo utrudnia działanie na własną rękę. Nie ma też wielu szczegółów, które mnie np bardzo interesują. Ale cóż... nigdy nikomu sie w 100% nie dogodzi.. :/ Sprobuj ta slowacka - bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Speeder Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 A ktoś ma może tą słowacką? bo chętnie bym przejrzał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr83 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Witam. Ja również poproszę instrukcję do n16. nor9bert@poczta.fm Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xelus Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A ktoś ma może tą słowacką? bo chętnie bym przejrzał.... Manual jest tu: http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=5 I potem 5 czy 6 czesci tak nazwanych: Nissan Almera N15.part01.rar slovensky Jest tez wersja do Sunnego po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mamadija Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam. Ja również poproszę instrukcję do n16. page.up@interia.pl . Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość netman6 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam. Ja tez poszukiję instrukcji do N16 po FL lub macie może namiar gdzie taką kupić? pozdro T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obec Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 witam czymoże kolega posiada już instrukcję do n16 mój email: arekcebo@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krupeczka80 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam... Ja również proszę o przesłanie instrukcji.Mój adres to aniak691@poczta.onet.pl Pozdrawiam i szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawik Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witam, mam skany instrukcji do N15 i N16 jak ktoś chce proszę o podanie maila to prześle. Jak znajde miejsce na serwerze to wtedy wrzucę. proszę oto mój email jakbyś mógł to podeślij mi instrukcję do N15 krzysiu380@vp.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serleon Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Proszę o przesłanie instrukcji leon_climb@poczta.fm dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawik Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Z tego co widzę to jednak link działa, a na maila to raczej bym nie niczył w przypadku tej książki! :diabel2: a czemu nie można liczyć na emaila?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Działa link do Sam naprawiam- Nissan Almera N15. Jak by ktoś był na tyle miły żeby podesłać mi na email (mlody_666@tlen.pl) zwykła fabryczną Polską instrukcję do N15 najlepiej do diesla:D Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sako Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Dla tych ktorzy jeszcze nie maja, lub maja problemy ze sciagnieciem: Sam_Naprawiam_-_Nissan_Almera_n15.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej007 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam. Jeżeli ktoś by miał instrukcję do N16 to bardzo proszę o przeslanie na maila adres: igaa7@wp.pl Podrawiam, i z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekzet2 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 poszukuje instrukcji obsługi nissan almera tino 2.2 di 2001 r pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Minio Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam. Polecam zajrzeć na allegro. koszt około 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fizyk Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam. Jestem posiadaczem N15 i mam kłopot z wolnymi obrotami jest tak jakby pompa sie zacinała i obroty nie schodziły. Zamiast około 700obr/min jest 1200obr/min. Strasznie to drażni jak na skrzyżowaniach diesel klekocze na wysokich obrotach. Poprosze o info na skrzynke. fizyk0@vp.pl . Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomas Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Macie moze tą instrukcje co jest w pdf-ie przerobioną na inny format?? np. word?? bo straszy chciał zebym mu wydrukował ae jak drukuje to te literki są mikroskopijne a w wordzie bym je przerobil i bylo by gitowo;] przypomne ze chodzi instrukcje pdf do nissana n15;] jak cos to piszcie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dlugas1982 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 zassaj progamik do przeróbki pdf na worda i wszystko jasne;] jesli masz zamiar zadac pytanie jaki to program to polecam google i zapytanie"pdf na doc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chilon Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Przepraszam za odgrzewanego kotleta, ale znalazłem instrukcję i może komuś się przydać bo link jeszcze działa http://rapidshare.com/files/.../Nissan_Almera_n15.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek2205 Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witam, mam skany instrukcji do N15 i N16 jak ktoś chce proszę o podanie maila to prześle. Jak znajde miejsce na serwerze to wtedy wrzucę. proszę oto mój email jakbyś mógł to podeślij mi instrukcję do N15 krzysiu380@vp.pl pozdrawiam Proszę o instrukcję do N 16 mój email mirek2206@.pl pozdrawiam [ Dodano: Nie 28 Wrz, 2008 21:51 ] Witam, mam skany instrukcji do N15 i N16 jak ktoś chce proszę o podanie maila to prześle. Jak znajde miejsce na serwerze to wtedy wrzucę. proszę oto mój email jakbyś mógł to podeślij mi instrukcję do N15 krzysiu380@vp.pl pozdrawiam Jak możesz to przeslij N 16 mirek2205@o2.pl dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miazio Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Posiadam instrukcje do NA N16 i książkę sam naprawiam N15 - wersja PDF jak cos to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirek2205 Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Posiadam instrukcje do NA N16 i książkę sam naprawiam N15 - wersja PDF jak cos to pisać Jak możesz to wysli emaila instrukcję do N 16 adres: mirek2205@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość satanic_mantra Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 jesli ktos byłby tak miły i wysłał mi instrukcje do almy N15.. mój mail: satanic_mantra@tlen.pl z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mazi1979 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Instrukcja N15 PDF PL http://www.nissanclub.cz/manuals.php?lang=...&cb_ok=+OK+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi